Galeksia Предизвик

Биди дел од Galeksia предизвикот и освој ваучер од 300 евра за било која програма за дигитален маркетинг. Стани сертифициран дигитален маркетер со Galeksia!

Награда

Се приближуваш се поблиску до целта. Покани повеќе пријатели!

Стани професионален дигитален маркетер и добиj светски сертификат, признат од глобалните гиганти: Google, Facebook, Microsoft и IBM!

Учи од програма креирана од Neil Patel, Larry Kim, Mia Mora, Amy Brooks и останати големи имиња во индустријата на дигиталниот маркетинг!